Gomis açıklaması..

Spor Toto Süper Lig'in 23.haftasında Bursaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla sürdürdü. Galatasaray'da meniküs yırtığı yaşayan Cedric Carraso ameliyat olurken, Kasımpaşa deplasmanında baygınlık geçiren Bafetimbi Gomis'in bir sorunun olmadığı da açıklandı. Bugünkü antrenmana dahil kulübümüzün resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde..

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda teknik direktörümüz Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana eğitsel ısınma hareketleriyle başlandı. Daha sonra pas çalışması yapıldı. Antrenmanın bir sonraki bölümünde beşe iki dar alan oyunu oynandı. Son bölümde ise her iki kanattan orta ve sonuçlandırma çalışması gerçekleştirildi. Antrenman, rejenerasyon koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Cedric Carrasso, bugün sponsor hastanemiz Medical Park’ta sol dizinden başarılı bir operasyon geçirdi.

Bafetimbi Gomis’in yapılan kapsamlı nörolojik ve kardiyolojik tetkiklerinin ardından oynaması ile ilgili bir sorun bulunmadığı tespit edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.