Hasan Şaş: Liderlik takıma bir moral oldu..

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, DHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Liderliği takıma moral olduğunu belirten Hasan Şaş, Eboue'ye kulüp olarak yardım edeceğimizi de belirtti. Hasan Şaş'ın açıklamaları şu şekilde..

TAKIMA BİR MORAL OLDU
Lig çok çetin geçiyor. Medipol Başakşehir, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın arasında ligin sonuna kadar devam edecek bir yarış. Ligin liderliğini geriden gelerek almak bizim açımızdan çok iyi. En azından takıma bir moral oldu. Çok eksiğimiz var. Ndiaye gitti ve Fernando'nun sakatlığı açıkçası orta saha bölgesinde bize sıkıntı yarattı ama tekrardan kazanabileceğimiz oyuncularımız vardı. Bunlarında başında Donk ve Selçuk geliyor. Ligin ilk yarısında çok dakikalar alan oyunculardı. Tolga, Selçuk, Donk ve tekrardan Belhanda'yı orta sahaya çekerek hocamızla mevcut bir orta saha yaratmaya çalıştık. Son iki maçta bu çok yararlı oldu. Ama Belhanda'nın son maçta kırmızı kart görmesi üzücü. Profesyonel çerçeve içinde haklı da olsa bunu yapmaması gerekiyordu. O bölgede sıkıntılı olabiliriz ancak elimizdeki mevcut oyuncuların performansını yukarıya çıkarttığımız için Kasımpaşa maçında o sıkıntıyı çok aramayacağız. Fernando, Cuma veya Cumartesi günü dönecek. Umarım sağlıklı bir şekilde dönmüş olur. Belhanda'nın yokluğunu hissedeceğiz. Yetenekli bir oyuncu. Liderliği geri almak çok önemli. Biz de bu moral ve liderlik havası içerisinde takımın sahada nasıl iyi futbol oynaması gerektiğini oyuncularımıza anlatıyoruz. Büyük takımlar kazandığı sonuçlar ve şampiyonluklarla anılır ama biz iyi futbol oynayan takım olarak da anılmak istiyoruz. Mümkünse rakip sahada, paslaşarak ve göz hoş gelen bir futbol oynamak istiyoruz. Son maçta bunların sinyallerini ve belirtilerini gördük. Bu anları dakika olarak artırabildiğimiz anda daha etkili bir takım olacağız.

GALATASARAY'DA OYNAMAK İSTEMEYEN OYUNCUYU TAKIMDA TUTAMAYIZ
Ndiaye önemli bir oyuncu. Hiç kimse İngiltere Premier Lig'den gelerek bir oyuncuya 17 milyon Euro verip oyuncu almıyor. İyi bir oyuncu ki transfer ediyor. Ama Ndiaye gitmek istedi. Yapabilecek bir şeyimiz yok. Teknik ekip olarak da yapacak bir şeyimiz yoktu. Ndiaye defalarca bize gitmek istediğini söyledi. Sonuçta gitti. Galatasaray'da oynamak istemeyen oyuncuyu takımda tutamayız. Takımı etkiler. Fernando'yu etkiliyor. Ama Fernando'nun geri dönüşüyle birlikte Ndiaye'nin açığını kapatacağımızı düşünüyoruz.

EBOUE'YE KULÜP VE ŞAHSIMIZ OLARAK YARDIM EDECEĞİZ
Eboue ile görüştük. Eboue'nin durumu özel bir durum. Bunları anlatmaya gerek yok. Onunla sürekli irtibat halindeyiz. Eboue İstanbul'da yaşayacak. İstanbul'da da yaşadığı sürece biz de onunla birlikte olacağız. Gerekli diploma ve lisansları aldığı zaman da Eboue'ye kulüp ve şahsımız olarak yardım edeceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.