Marina Maljkovic: Takım bana iyi sinyaller verdi

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Yakın Doğu Üniversitesi'ne 70-54 yenildi. Karşılaşmanın ardından koç Marina Maljkovic'in sözleri şu şekilde..

“Bugün içinde bulunduğumuz şartlara ve yaşadığımız problemlere bakılırsa takımdan iyi sinyaller aldığımı söyleyebilirim. Maçın başında oldukça iyiydik, maçın sonunda da iyi bir görüntü çizdik. Elbette maçın sonucundan tatmin olmadım, bu kadar farklı kaybettiğinizde tatmin olmak mümkün değil ama dediğim gibi; içinde bulunduğumuz şartlar içinde takım bana iyi sinyaller verdi."

"Allie Quigley ve Kaela Davis’in bugün kadroda olmaması tamamen benim kararımdı ve her kararımın arkasındayım. Bugün daha hazır olan oyuncularımızla sahada yer almaya karar verdim. Bazı problemlerimizin olduğu ortada. Bunları saklayamayız. Önümüzde önemli bir hedefimiz olan FIBA Europe Cup var. Gelecek haftadan itibaren bu hedefimiz için hazırlanmaya çalışacağız.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.