Mustafa Cengiz: Çok mutluyum, çok güzel bir gece

Galatasaray Bayan Voleybol Takımımız, CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. maçında sahasında Dinamo Moskova’yı 3-1 mağlup ederek gruptan çıkmayı garantiledi. Karşılaşmayı salonda takip eden Başkanımız Mustafa Cengiz ve Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Okan Böke, mücadele sonrası GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Mustafa Cengiz ve Okan Böke'nin açıklamaları şu şekilde..

MUSTAFA CENGİZ: ÇOK MUTLUYUM, ÇOK GÜZEL BİR GECE.
Çok mutluyum, çok güzel bir gece. Taraftarlarımızı, kızlarımızı görüyorsunuz müthiş mücadele ettiler. Söyleyecek kelimeler bu durumlarda azdır. Güzel oyun oynadılar. Hak eden kazandı. Hak eden de Galatasaray’dı. Vakıfbank maçında da umarım burada olurum. O maçta da inşallah yeneriz.

OKAN BÖKE: BİZİ SEVİNDİRMEYE DEVAM EDECEKLER
Her şey ikinci, üçüncü ve dördüncü set gibi olsa bomba gibi bir şey olur. Kızların yanaklarından öpüyorum, başarılar diliyorum. İnşallah bizi sevindirmeye devam edecekler.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.