Mustafa Cengiz: El ele nice şampiyonluklara..

Galatasaray Stadyum Müzesi’nin açılış gününde camia açısından önemli bir buluşma da gerçekleşti. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda Galatasaray Spor Kulübü'nün geçmiş başkanları, temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi.

Başkanımız Mustafa Cengiz buluşmada eski başkanlardan Adnan Polat'ın selamını iletirken  Selahattin Beyazıt ve Mehmet Cansun mazeretleri nedeniyle buluşmaya katılamadı.

"TARİHİ BİR ANIN TESPİTİ "
Başkanımız Mustafa Cengiz burada yaptığı konuşmaya "Tarihi bir anın tespiti" diyerek başladı ve "Camianın da isteği olan barış, kardeşlik ve huzur içinde eski yönetimlerin, Galatasaray'ı temsil eden başkanlarımın burada bulunmasından son derece mutluyum. Bizim her zaman bir hayalimiz vardı. Hep birlikte  beraber el ele nice şampiyonluklara. Bugün iki tane tarihi olaya Galatasaray camiası tanıklık etti. Biri müze açılışı, diğeri ise bu toplantı. Müze, Ali Sami Yen'den bu güne gelen bir başarının ürünü. Bütün bunu sağlayan insanlar burada. Bu sadece bana nasip oldu. Ben onlara tekrar, geçmişte müzeye kazandırdıkları, ki yıl başına 38 kupa düşüyor, tek tek teşekkür ediyorum. Tarihe tanıklık edilen bir diğer an ise bu toplantı. İlk kez başkanlarımız toplandı. Yaşayan başkanlarımız ve temsilcilerinin burada olması çok önemli. Bu tarihi bir ana da vesile olduğum için çok mutlu oldum" dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.