Nagatomo'nun menajerinden flaş sözler

Galatasaray'ın Inter'den 700 bin euro karşılığında sezon sonuna kadar kiraladığı Yuto Nagatomo'nun menajerinden oyuncusuyla ilgili bir açıklama geldi. FCInterNews'e konuşan Federico Pastorello, Japon sol bekin gelecek yaz yeniden Inter'e döneceğini söyledi.

DÜNYA KUPASI İÇİN İÇİN..
Nagatomo'nun Dünya Kupası'nda yer almak için daha fazla oynamak istediğini vurgulayan Pastorello, "Son zamanlarda pek oynayamadı. Spalletti farklı tercihlerde bulundu. Dünya Kupası yaklaştığı için daha istikrarlı bir şekilde forma giymek istiyordu" ifadelerini kullandı.

INTER KADAR PRESTİJLİ
Nagatomo'nun Galatasaray'a transferini de değerlendiren menajer Pastorello, "Harika bir kulüp olan Inter'den aynı prestije sahip Galatasaray'a transfer oldu. İddialı ve şampiyon olma savaşı veren bir ekibe sahipler" şeklinde konuştu.

INTER'E DÖNECEK
Japon futbolcunun geleceği hakkında açıklamalar yapan Pastorello, "Yuto şu anda mutlu ve şampiyonluk için takımına yardım etmeye hazır. Kiralık sözleşmesi bittikten sonra Inter'e dönecek. Sezon sonunda Inter ile birlikte durum değerlendirerek bir karar alacacağız" dedi.
(SporX)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.