Parlama sırası Sinan Gümüş'te..

Selçuk, Yasin, Eren, Linnes ve Donk gibi isimleri yeniden kazanan Fatih Terim, son dokunuşunu Sinan Gümüş’e yapacak. 24 yaşındaki futbolcu Kasımpaşa maçında sağ açıkta oynayacak.

Sabah gazetesinin haberine göre; Göreve geldiği günden bu yana icraatlarıyla Galatasaray'ı daha yarışmacı bir takım haline getirip, zirveye taşıyan teknik direktör Fatih Terim, yeni değişikliklere imza atmaya devam ediyor.. Igor Tudor döneminde yüzlerine bakılmayan Selçuk, Yasin, Eren, Linnes ve Donk gibi isimleri yeniden takıma kazandırmayı başaran tecrübeli çalıştırıcı, son dokunuşu Sinan Gümüş'e yapmaya hazırlanıyor. Terim, Kasımpaşa ile pazar günü deplasmanda oynayacakları maçta, cezalı Belhanda'nın yerine Sinan'ı ilk 11'de oynatmaya hazırlanıyor. Feghouli'yi 10 numara pozisyonuna çekecek olan İmparator, sağ açıkta Sinan Gümüş'ü kullanacak. Bu sezon ligde ilk 11'de hiç sahaya çıkmayan gurbetçi futbolcu, Türkiye Kupası'ndaki Konyaspor maçlarında attığı gol ve yaptığı asistle hocasının gözüne girmeyi başarmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.