Roberto Mancini: Gönlüm Galatasaray'dan yana..

Galatasaray eski teknik direktörü olan Roberto Mancini, TRT Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışında gönlünün Galatasaray'dan yana olduğunu belirten Mancini, yabancı sınırının serbest olması gerektiğini de belirtti. Roberto Mancini'nin açıklamaları şu şekilde..

TÜRKLER VE İTALYANLAR ÇOK BENZER
Özellikle Türk insanlarının İtalyanlara çok benzediğini düşünüyorum. Türkiye'deyken insanların bana davranışları çok iyiydi, kendimi çok iyi hissediyordum.

Rusya'da Türkiye'de dört sezon önce geçerli olan kural var. Biz son 2-3 yıla göre çok Rus oyuncu değiştirdik. Önemli Rus oyuncuları kaybettik. Şimdi genç ve yetenekli Rus futbolcuları kazanma vakti. Yabancı bence serbest olmalı.

GÖNLÜM GALATASARAY’DAN YANA
Süper Lig’de şampiyonluk yarışı bence her şeye açık. Galatasaray iyi bir takım. Şansları daha fazla. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir de zirveye yakın. Beşiktaş’tan Medel'i tanıyorum, yakın dostum. Dört takım şampiyonluk mücadelesi verecektir. Gönlüm Galatasaray'dan yana.

Taraftar beni seviyor; Türkiye Kupası'nı aldık, Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde de iyi işler çıkarttık. Ligde takımı 6.sıradan ikinciliğe taşıdık. Ben de Galatasaray taraftarını çok seviyorum. Sadece Galatasaray taraftarı değil; Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarı ile de sorunum olmadı. Galatasaray’da görevim bitmişti. Sayın Başkan Aysal çok beyefendi birisi ve artık çalışmayacağım için de tazminat almak doğru olmazdı.

Juventus maçında atmosfer inanılmazdı... Hala arkadaşlarımla konuşuyoruz. Galatasaray-Juventus maçında inanılmaz bir atmosfer vardı.

Neden olmasın? Bir gün olabilir. Türkiye'de yeniden çalışmak ihtimaller arasında. Hayatta ne olacağını söylemek güç.

GALATASARAY TARAFTARI ARDA'YA KIZGIN
Sanırım Galatasaray taraftarı Arda'ya kızgın. Benim için de Başakşehir’e transferi ilginç geldi ama Arda iyi bir adam, Türkiye'deki iyi futbolculardan biri.

CENGİZ ÜNDER HAKKINDA HERKES İYİ ŞEYLER KONUŞUYOR
Cengiz iyi futbolcu, genç ve gelişime açık. İtalya Ligi'nde oynamak çok kolay değil. Onun hakkında herkes iyi şeyler konuşuyor

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.