Ryan Donk: Fatih Terim'in güvenini boşa çıkartmak istemiyorum..

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final turunun rövanş karşılaşmasında Konyaspor'u evinde ağırlayan ve sahadan 4-1'lik net galibiyetle ayrılarak adını yarı finale yazdıran Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Ryan Donk basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yarı finale çıktıkları için mutlu olduklarını belirten Hollandalı oyuncunun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Kendi sahamızda oynuyorduk ve ilk maçta gösterdiğimiz performansın üzerine koymamız gerekiyordu. Maçın başlangıcında iyiydik, kontrol bizdeydi. Rakibe verilen bir atakla durum 1-0 oldu. İyi reaksiyon verdik. Hırslıydık, beraberlik golünü bulduk. 1-0’dan sonra takım olarak verdiğimiz cevap, istek, arzu, girdiğimiz pozisyonlarla beraber güzel bir galibiyet geldi. Kaliteli ayaklarımız var, birçok pozisyona girdik; rakibimiz fiziksel olarak oyundan düşünce 4-1 kazandık. Bizim için yarı finale çıkmak önemliydi. Bunu yaptığımız için mutluyuz. 

Fatih hocamızdan önce kadroya pek girme şansım olmuyordu. Fatih hoca ile birlikte yeni bir sayfa ve 11 kapısı açıldı. Onun güveninini boşa çıkarmamak için elimden geleni yapıyorum. Uzun zamandır oynamıyordum ama Fatih Terim beni oynatmaya başladı. Her geçen maç kendimi daha iyi hissediyorum. Tek hedefim takım arkadaşlarıma yardımcı olmak. Umarım daha da fazla yardımcı olmaya devam ederim ve iyi sonuçlar alırız.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.