Selçuk Erdoğmuş: 1 Mart bizim için heyecanlı bir gün..

Galatasaray Spor Kulübü Sicil Kurulu Başkanı Selçuk Erdoğmuş, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. . Mart ayındaki idari ve mali genel kurul süreci nedeniyle yaşanan yoğunluğu da anlatan Selçuk Erdoğmuş, "Üyelerimizi sadece aidat üzerinden değil, kulübümüze aidiyetleri üzerinden de ilişkileri kurmak üzerine çabalıyoruz" dedi.  Selçuk Erdoğmuş'un açıklamaları şu şekilde..

1 MART BİZİM İÇİN HEYECANLI BİR GÜN
1 Mart bizim için heyecanlı bir gün. Galatasaray Stadyumu Müzesi'nin açılışı olacak. Bir gün öncesi yani 28 Şubat günü saat 17:00 ise Mart ayında yapacağımız olağan idari ve mali genel kurula ve Mayıs ayındaki olağan seçimli genel kurula katılım için son saatimiz. Zaten bu konuda hassas olduklarını biliyoruz ama belirtilen saate kadar Galatasaray Spor Kulübü Genel Kurul Üyelerimizden gerekli olan aidatlarını yatırmalarını rica ediyoruz.

19 Şubat'ta üyelerimizden aidatlarını yatırmış olanlara bir teşekkür maili ve SMS gönderdik. Henüz yatırmamış olan üyelerimize ise hatırlatma SMS'i göndermiştik. Hali hazırda kendilerine herhangi bir şekilde mail veya SMS ulaşmamış üyelerden Galatasaray Spor Kulübü Sicil Kurulu'nu aramalarını (0212 3051905) rica ediyoruz. Olası verilerden kaynaklı olarak cep telefonu veya maillerine bilgi yollamamış olabiliriz. Çarşamba gününe kadar bu üyelerimizden herhangi bir bilgi gelmemişse arayıp bilgi alıp aidatlarını yatırmalarını rica ediyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü Genel Kurul Üyelerinden 6910 kişi aidatını yatırmış durumda. 2900 civarında da aidatını henüz yatırmamış üyelerimiz var. İki gün içinde bu sayıyı daha da yukarılara çıkarıp genel kurullarımızda Galatasaray Bayramı içerisinde yoğun katılım sağlayacağımıza inanıyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.