Selçuk İnan'dan zorlu deplasman öncesi takıma uyarı..

Teknik direktör Fatih Terim'in gelişiyle birlikte kadroda yer bulan ve ara transfer döneminde de Badou Ndiaye'nin satılmasıyla birlikte orta sahada formanın en güçlü adaylarından birisi olan Selçuk İnan takımdaki ağırlığını ortaya koymaya başladı. Terim'in gelmesiyle birlikte adeta yeniden doğan tecrübeli futbolcu, zorlu Sivas deplasmanı öncesinde takım arkadaşlarıyla toplantı yaptı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Badou Ndiaye'nin satılması ve Fernando'nun sakatlığının devam etmesi nedeniyle Selçuk İnan teknik direktör Fatih Terim'in gözünde kıymete bindi. Deneyimli çalıştırıcının kaptanla özel bir görüşme yaparak "Sen bu takımın kaptanısın, takım arkadaşlarına yardımcı olmalısın." demesinin ardından Sivas deplasmanı öncesinde Selçuk İnan akşam yemeğinde takıma bir konuşma yaptı. Sivas yolculuğu öncesinde Florya'daki toplantıda "Fenerbahçe derbisine kadarki en zor maçımızı oynayacağız. Sivas, sahasında Başakşehir ve Beşiktaş'ı yendi. Maça iyi başlamalıyız ve rakibimizi taraftarıyla havaya sokmamalıyız. Kolay olmayacak ama Kayseri'deki futbolumuzu tekrarlarsak kazanırız." ifadelerini kullanan kaptan Selçuk, takım arkadaşlarını zorlu deplasman öncesi motive etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.