Serdar Aziz: Şampiyonluk için tüm maçları kazanmalıyız..

Galatasaray formasıyla resmi maçlardaki ilk golünü Atiker Konyaspor ile oynanan kupa mücadelesinde atan Serdar Aziz, karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk için her maçı kazanmamız gerektiğini belirten Serdar'ın açıklamaları şu şekilde..

ŞAMPİYONLUK İÇİN TÜM MAÇLARI KAZANMALIYIZ
Avantaj için gelmiştik. Top bizde daha fazla kaldı. Skoru erken yakalayıp maçı erken bitirmek istiyorduk. 1-0 geriye düştük. Ardından pozisyonlar üretmeye başladık. İkinci yarıya daha farklı çıktık, 3-1’i bulup maçı bitirmeliydik. Ama pozisyonları değerlendiremedik. Neticesinde maç 2-2 bitti. Kendi sahamızda gerekli her şeyi yapıp kazanacağımızı düşünüyorum.

Sivas maçı zorlu bir deplasman. İyi transferler de yaptılar. Ama Biz Galatasaray’ız. Şampiyonluk için tüm maçları kazanmalıyız. Takım arkadaşlarımla bu maçtan sonra en iyi şekilde hazır olacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.