"Fatih Terim'in gazetecileri var."

Igor Tudor’un yardımcısı Hari Vukas bir süredir, Hırvat Sport Klub TV kanalında yorumculuk yapıyor... Pazar akşam da Hajduk’un Dinamo Zagreb’i deplasmanda yendiği maçın tartışıldığı programda konuyu Galatasaray’a ve Fatih Terim’e getiren Vukas çok sert iddialar ve ifadeler kullandı.

Vukas, ''eğer Türkiye’de olsaydık, 9 puan farka bakılmaz Mario’nun (Cvitanovic-D.Zagreb teknik direktörü) istifası istenirdi bu akşam... çünkü Türkiye’de teknik direktörlerin gazetecileri var, taraftarları var… var da var. Aralarında nasıl bir ilişki var bilemem ama biz görevdeyken, önümüze geleni yenerken bir anda Terim ortaya çıktı. Anlatabildim mi?'' ifadelerini kullandı.

Igor Tudor yönetiminde Galatasaray, ligde ilk 5 maçta 13 puan almıştı, Fatih Terim ikinci yarıda 5 maçlık periyotta 9 puan toplayabildi. Galatasaray’ın rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe 11 puan, Başakşehir ise 10 puan aldı.
(Fotospor)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.