Younes Belhanda: Daha fazla gol atabilirdik..

Konyaspor karşısında ikinci yarıda ortaya koyduğu etkili oyunla yarı final biletini getiren isimlerin başında gelen Younes Belhanda karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Alınan galibiyetten ve yarı finale çıktıklarından dolayı mutlu olduklarını belirten Faslı hücum oyuncusunun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

İyi bir skor aldık, yarı finaldeyiz. Zor maçlar oldu. Geri düşmemize rağmen skoru döndürüp maçı lehimize çevirdik. İyi bir oyun sergiledik bunun için çok mutluyuz. Ben her zaman oynamak istiyorum her oyuncu gibi. Bu akşam çok koştuk. Oyunumuzu empoze ettik sahada ve hocanın istediklerini yaptık. Yarı finale kaldık ve çok mutluyuz. Bu akşam daha fazla baskı yapabilir ve daha fazla gol atabilirdik. Bu akşam olduğu gibi önümüzdeki maçlarda daha fazla gol atmaya çalışacağız. Bu hocamızın bize getirdiği bir sistem..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.