Younes Belhanda'nın başarı bonusları devreye giriyor!

Galatasaray'da sezon başında tranfer edilen Younes Belhanda'nın sözleşme detaylarında yazan başarı primleri devreye girmek üzere.. Gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefinde olan ancak son haftalardaki performansıyla dikkat çeken Faslı oyun kurucu için sarı-kırmızılı kulüp çok kısa bir süre içerisinde 350bin euro bonus ödemesi yapacak.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Sezon başında 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Belhanda'nın kontratındaki bonus maddesi hafta içinde Akhisar Belediyespor ile oynanacak kupa maçı ile birlikte devreye girecek. Sözleşmesinde sarı-kırmızılı formayı 25 kez forma giymesi halinde kulübü Dinamo Kiev'e 250 bin Euro bonus bedeli ödenmesi şartı bulunan Belhanda, bu akşam Bursaspor'a karşı 24. kez sarı kırmızılı formayı terletecek. Akhisar ile oynanacak kupa maçında da 11'de görev alması beklenen Belhanda sahaya çıkmasıyla, Dinamo Kiev'in kasasına 250 bin Euro daha sokacak.

Ayrıca ligde şu anda 44 puanı bulunan Galatasaray, 50 puana ulaşması halinde de Faslı yıldızın kontratındaki bonus gereği Belhanda'ya da 100 bin Euro başarı primi ödeyecek. Yani Belhanda hem kazanacak, hem de eski kulübüne kazandıracak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.