Yuto Nagatomo'ya resmi ziyaret!

Galatasaray ara transfer döneminin son gününde Inter takımından Yuto Nagatomo'yu kiralarken, transferin etkileri devam ediyor. Nagatomo'nun ilk maçı olması nedeniyle Sivas'a akın eden gazetecilerin ardından Japonya'nın İstanbul Başkonsolosu Norio Ehara, bugün sabah saatlerinde resmi ziyarette bulundu.

Japonya İstanbul Başkonsolosu sabah antrenmanı öncesinde teknik direktörümüz Fatih Terim ve oyuncumuz Yuto Nagatomo ile bir araya geldi. Ziyaret sonrasında Galatasaray TV'e açıklamalarda bulunan Norio Ehara, gerçekleştirilen görüşme hakkında “Burada İstanbul’da çok sayıda Japon oturuyor. Sırf İstanbul’da 1400 kadar Japon oturuyor. Ben, bütün Japonları temsil ederek Nagatomo’ya tebriklerimi iletmek için ve bundan sonra onun için elimizden geleni yapacağımızın mesajını vermek için geldim. Dünyaca ünlü Nagatomo, Galatasaray’a geldi, bu çok güzel bir şey. Galatasaray’da çok başarılı olmasını istiyor ve ümit ediyoruz. Aynı zamanda Türkiye’nin futbol dünyasında da çok etkileyici bir sonuç çıkartabileceğine inanıyorum. " cümlelerini kullandı.

Japonya İstanbul Başkonsolosu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yuto Nagatomo ise “Öncelikle beni bu yoğun işleri arasında ziyaret ettiği için içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. Ben eskiden Galatasaray’ı çok seviyor ve tutuyordum. Şimdi transfer oldum bu değerli takıma. Bu takımda olabilmekten çok mutluyum. Galatasaray için elimden geleni yapıp katkıda bulunmak istiyorum” 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.