Aziz Yıldırım'dan müze mektubu!

Kurulduğu günden bugüne elde ettiği tüm zaferleri ve şampiyonlukları interaktif bir ortama dönüştüren Galatasaray, günümüzde Avrupa kulüplerinin dahil bir çoğunun yanından geçemeyeceği bir müze hazırladı. Galatasaray'ın yeni başkanı Mustafa Cengiz müzenin açılışında tüm kulüp başkanlarına davet gönderirken, ezeli rakip ebedi dost Fenerbahçe'den bu davete resmi cevap geldi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; açılışa katılmayan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'dan dün öğle saatlerinde Galatasaray Spor Kulübü'ne bir mektup iletildi. Aziz Yıldırım'ın imzasının yer aldığı mektupta "Sayın Mustafa Cengiz, 28 Şubat tarihinde açılışı yapılan müze davetinizi aldım. Şahsım ve kulübüm adına teşekkür ederim. Kurumların hafızasını oluşturan, toplumların geçmiş birikimlerini sergileyen müzeler geleceğe de ışık tutacaktır. Camianıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Aziz Yıldırım dışında Süper Lig'deki diğer kulüplerin başkanları da Galatasaray Müzesi açılışına davet edilmişti. Kulüpler Birliği toplantısı nedeniyle müze açılışına sadece Kayserispor başkanı Erol Bedir katılmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım da müze için Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz'i telefonla arayarak tebrik etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.