Bafetimbi Gomis: Tek hedefim şampiyon olmak..

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Kardemir Karabükspor'u 7-0 mağlup eden Galatasaray'da attığı 4 golle yıldızlaşan Bafetimbi Gomis, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Taraftara borcunu attığı gollerle ödemeye çalıştığını belirten Gomis'in açıklamaları şu şekilde..

ŞU ANDA TEK HEDEFİM ŞAMPİYON OLMAK
Çok mutluyum. Takım olarak çok iyi oynadık. Kendi rekorumu kırdım. Galatasaray, ben gelmeden önce 25 gol atacak bir futbolcu arıyordu ve ben de buna talip oldum. Beraber çalıştığım tüm insanlara ve taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Taraftarlara gollerimle borcumu ödemeye çalışıyorum.

Şu anda tek hedefim şampiyon olmak. Türkiye’de çok büyük oyucular var, Burak gibi. Elimden geldiğince çok gol atmak istiyorum ama öncelikli hedefim şampiyon olmak ve kupalar kaldırmak. Ben de daha önceki Galatasaray golcüleri gibi umarım adımı tarihe yazdırabilirim

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.