Bafetimbi Gomis ülkesi Fransa'yı ayağa kaldırdı!

Galatasaray'ın ligde Kardemir Karabükspor'u 7-0 yendiği maçta 4 gole imza atan ve ligdeki gol sayısını 24'e çıkaran Bafetimbi Gomis'in performansı Fransızların da gözünden kaçmadı. Karim Benzema, Lacazette, ve Olivier Giroud'nun formsuzluğu nedeniyle eleştirildiği dönemde, Bafetimbi Gomis'e 2018 FIFA Fünya Kupası yolu görünebilir.

Galatasaray'ın golcü oyuncusu için France Football'un başlattıoğı ankete katılan Fransızlar, Gomis'in milli takıma dönmesini istiyor. Ankette ''Bafetimbi Gomis, Fransa Milli Takımı'na dönmeyi hak ediyor mu?'' şeklindeki soruyu yanıtlayanların %70'i 'Evet' yanıtı verirken, %30'luk kısım 'Hayır' yanıtı verdi.

Bu sezon toplamda 29 maçta 27 gole imza atan Gomis, performansıyla Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Didier Deschamps da adeta mesaj veriyor. Gomis, daha önce verdiği bir röportajında yeniden Fransa Milli Takımı'nda forma giymek istediğini söylemişti.

GIROUD'DAN ÇOK DAHA FAZLA HAK EDİYOR'
France Football'un yayınladığı ankete yorum yapan Fransızlar da Gomis ile ilgili ilginç mesajlar paylaştı. Bir taraftar, ''Gomis, gol atamayan Giroud'dan çok daha fazla milli takımı hak ediyor'' mesajı paylaşırken, başka bir taraftar ise ''Bafetimbi Gomis > Griezmann + Fekir + Benzema'' mesajı paylaştı. Başka bir taraftar da ''Gomis lider bir oyuncu. Ayrıca yeterli mental güce ve tecrübeye de sahip'' mesajını paylaştı. Bafetimbi Gomis, teknik direktör Didier Deschamps'ın sezon sonunda Dünya Kupası kadrosuna seçebileceği santraforlar arasında da atılan gol açısından zirvede yer alıyor.

Bafetimbi Gomis24
Nabil Fekir16
Antoine Griezmann15
Alexandre Lacazette9
Sebastien Haller8
Valere Germain6
Wissam Ben Yedder6
Karim Benzema4
Olivier Giroud4

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.