Başkan, Rodrigues'in fiyatını belirledi..

İngiliz kulüplerinin takibinde olan ve her geçen gün talipleri artan Garry Rodrigues için son maçlarda olduğu gibi Kadıköy'de de gözlem altındaydı.. İngiltere’den bazı menajer ve gözlemcilerin izlediği Garry Rodrigues sınıfı geçti… Hollandalı oyuncu özellikle attığı sprintlerle ve geliştirdiği ataklarla kendisini izlemeye gelenlere mesajı verdi.

Fotospor'un haberine göre; Galatasaray yönetimi aslında Hollandalı oyuncuyu satmayı planlamıyor ama FFP’den gelebilecek bir ceza durumunda eli mahkum Rodrigues’i elden çıkarabilir. Hollandalı için Fatih Terim’le de görüşen Mustafa Cengiz’in, fiyatı da belirlediği ise gelen bilgiler arasında.

Daha önce Rodrigues ve Gomis için “30 milyon euro” diyen Mustafa Cengiz'in, Hollandalı oyuncu için 22-26 milyon Euro arasında bir bonservis bedeli belirlediği, 20 milyon Euro’nun altında gelecek herhangi bir rakam için görüşme dahi yapmama kararı aldığı gelen bilgiler arasında.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.