Derbi öncesi Terim'in yüzünü güldüren haber..

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray'da derbi mesaisi başladı. 

beIN Sports'un haberine göre; Bursaspor mücadelesi ile başlayan galibiyet serisini Atiker Konyaspor maçında aldığı 3 puan ile sürdüren sarı-kırmızılılar, tamamiyle Fenerbahçe maçına konsantre olmuş durumda. 

Atiker Konyaspor maçında ilk yarıyı geride kapatmasına rağmen ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 3 puanla ayrılan sarı kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim'in, kritik mücadelede takımın gösterdiği reaksiyondan ve geri dönüşten son derece memnun olduğu öğrenildi.  

Derbi öncesi Denayer ve Fernando'dan da iyi haber geldi. Teknik direktör Fatih Terim'in şans vermesi durumunda her iki oyuncunun da yüzde 100 oynayacak durumda olduğu öğrenilirken, Eren Derdiyok'un ise tedavisi sürüyor. 
  
Sarı kırmızılı takımda Atiker Konyaspor mücadelesinde sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Mariano'nun yerine teknik direktör Fatih Terim Kadıköy'de Martin Linnes'e şans verecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.