Efeler Ligi | Seride 1-0 geriye düştük...

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi Play Off Yarı Final 1. karşılaşmasında Arkas Spor’u konuk etti. Takımımız, Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Arkas Spor oldu. İlk sette istediği oyunu oynayamayan takımımız, seti 17-25 kaybetti. Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci set, kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Karşılıklı sayılarla ilerleyen seti kazanan 23-25 Arkas Spor kazandı. Üçüncü sete iyi başlayan Filenin Aslanları, etkili oyununu set sonuna kadar sürdürdü ve seti 25-19 kazandı. Karşılıklı sayılarla başlayan dördüncü sette, takımımız Okello’nun sayılarıyla etkili olsa da seti 22-25 kaybetti ve maçtan 3-1 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Galatasaray, seride 1-0 geriye düştü.

Arkas Spor-Galatasaray HDI Sigorta Play Off Yarı Final 2. karşılaşması Arkas Spor’un ev sahipliğinde 24 Mart 2018 Pazar günü saat 16.30’da Atatürk Vestel Venus Spor Kompleksi’nde oynanacak.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.