Fatih Terim: Takımıma güveniyorum ve inanıyorum

Galatasaray teknik direktörü İmparator Fatih Terim, Fenerbahçe maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Oyunun tatmin ettiğini söyleyen İmparator, takıma inandığını ve güvendiğini de belirtti. Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde..

AÇIKÇASI OYUN TATMİN ETTİ
Açıkçası oyun tatmin etti. Defansı organize edersiniz, hücumu stratejisi kurgulayabilirsiniz, bütün taktik anlayışı ortaya koyarsınız. Ama top çizgiyi geçmeyince yapacak bir şey kalmaz. Keyifli bir maç oldu. Pozisyon oyununda ne diliyorsak onu yaptık. Pozisyon oyununu iyi oynadık. Tabii puan farkı, kaybedince olacak durum… Rakibimiz ile puan fakrını korumak, bunlara baktığımızda belki beraberlik iyi duruyor gibi ama açıkçası yenmek için çok uğraştık. Olmadı, yapacak bir şeyimiz yok. Ama oyuncularımın oyun anlayışından, oyundaki coşkularından konsantre oluşlarından, mental olarak da iyi durumda olmalarından memnunum

BÜTÜN GALATASARAYLILAR BİR BÜTÜN OLMALI
Buradan Galatasaraylılara sonsuz teşekkür ediyorum. Çok nezaketli davrandılar. Kimse sahaya girmedi. Böyle durumlarda riskler vardır. Bir gün sonraki maçı düşünerek inanılmaz derecede kibar davrandılar. Seyirci ve kulüpteki delegelerle, Galatasaray camiası ile aramızdaki mesafeyi biraz daha kapatacağız bu onu gösteriyor. 28 bin yaklaşık seyirci herhalde bizim de belki bazı maçlarımızda yoktu. Böyle baktığımızda dünya sıralamasında önemli bir şey.  Bütün Galatasaraylılar bir bütün olmalı. Bu bize olan sevgiyi, güveni, inancı gösteriyor. Ben de geldiğimden beri bu noktayı işaret ediyorum. İdari, ekonomik, teknik anlamda hiçbirimiz tek başımıza bir şey yapamayız. Bundan sonra bu tip aktivitelerimiz sürecek. Florya’da da devamlı koltuk alan loca sahiplerini belki idmana davet ederek yakınlığı devam ettireceğiz.

BEN TAKIMIMA GÜVENİYORUM VE İNANIYORUM
İçerisi dışarısı yok. Çıkıyoruz oynuyoruz. Kazanmak için uğraşıyoruz. Ama ben takımıma güveniyorum ve inanıyorum. Hayırlısıyla da üstteyiz; bunu da sezon sonuna kadar korumak amacımız. Nerede olursa olsun biz zaten kazanma adına uğraşıyoruz. Milli Takım dönüşü de içerdeki maçla başlayıp sonuna kadar devam etmek istiyoruz. Sonuç olarak bugün üstteyiz ama ligi lider bitmek önemli.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.