Fatih Terim'den Trabzonspor maçının şifresi!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, dün takımıyla yaptığı toplantıda Trabzonspor maçı için galibiyet şifresi verdi. Kritik 90 dakikayı büyük bir taraftar desteğiyle oynayacaklarını hatırlatan Terim, “Gol atmamız için üstümüzde sürekli bir baskı olacak. Gol geçiktikçe bu baskı artabilir. Sabırlı ve sakin oynayarak sonuca ulaşabiliriz.” dedi.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor maçının galibiyet şifresini verdi. Dünkü antrenman öncesi oyuncularıyla bir toplantı yapan tecrübeli hoca, kritik mücadeleyle ilgili ipuçlarını açıkladı. Kesinlikle 3 puan almaları gereken bir maça çıkacaklarını hatırlatan Terim, “Bu durum ister istemez bir baskı yaratacaktır. Üstelik arkamızda çok büyük bir taraftar desteğiyle oynayacağız. Bu bir avantaj ama gol atmamız için üstümüzde sürekli bir baskı olacak. Gol geciktikçe bu baskı daha da artabilir. İşte bu anlarda sabırlı ve sakin oynayarak sonuca ulaşabiliriz. Bu şekilde rakibimizin direncini kırarak gol ve goller bulabiliriz” ifadelerini kullandı.

Oyun sistemini bozmuyor
Tecrübeli teknik adam, 3 puandan başka bir sonuç düşünmediği Trabzonspor maçının taktiğini de belirlemiş durumda. Aslan’ın kadrosunda Fenerbahçe derbisine göre ciddi bir değişiklik beklenmiyor. Kart cezalısı Fernando dışında aynı 11’in sahada olması bekleniyor. Galatasaray yine hücuma dayalı bir oyun anlayışıyla mücadele edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.