Fatih Terim'den Uzak Doğu planı

İmparator Fatih Terim, sezon sonunda Galatasaray'ın hazırlık kampını organize etmek için şimdiden çalışmalara başladı. Sarı kırmızılı takımın sezon başı kampının bir bölümünü Uzakdoğu ya da Amerika'da yapacağı öğrenildi.

Futbol Arena'nın haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, şampiyonluk için çalışmalarını en süt seviyeye çıkartırken gelecek sezonun planlamasını yapmak için de kolları sıvadı.

Fatih Terim'in 2013 senesinde Emirates Cup turnuvası örneğinde olduğu gibi Galatasaray'a hem maddi katkı hem de prestij katacak turnuva tekliflerini değerlendirdiği ortaya çıktı.

Galatasaray'a şu anda biri Amerika ikisi Çin'den olmak üzere 3 teklif geldiği ve Terim'in vereceği karara göre sarı kırmızılı takımın sezon başı kampının bir bölümünü Uzakdoğu ya da Amerika'da yapacağı belirtildi.

FATİH TERİM'E GARANTİ VERİLDİ
Galatasaray'da göreve seçildikleri günden bu yana alacakların ödenmesi için yoğun mesai harcayan Galatasaray yönetiminden Florya'ya iyi haber geldi. Oyuncuların maaş ödemelerindeki düzensizlik ve alacakları nedeniyle bu konunun çözülmesini isteyen teknik direktör Fatih Terim'e garanti verildi.

NİSAN AYININ İLK HAFTASI...
Başkan Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe derbisi sonrasında Terim'e tüm alacakların Nisan ayının ilk haftasında hesaba yatırılacağı söylendi. Galatasaray yönetimi Nisan ayı hak edişleri ile beraber oyuncuların alacaklarını sıfırlayacak. Tüm ödemeleri yapılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.