Fernando: Fatih Terim ile çalıştığım için çok mutluyum

Başarılı futbolcumuz Fernando Reges, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. En sevdiği yemekten, aile yaşantısına kadar birçok konuya değinen Fernando'nun açıklamaları şu şekilde..

FAVORİ YEMEKLER: TAVUK-PİLAV VE MANTI
İstanbul'a alışma sürecinde Türk insanının yaklaşımının önemli pay sahibi olduğunu dile getiren Fernando, "Adaptasyon sürecimiz çabuk gelişti. Türk insanı, kulüp çalışanları, takım arkadaşlarım bizi çok iyi karşıladı. Buradaki herkes çok yardımsever. Ayrıca hava şartlarının da iyi olması İstanbul'a İngiltere'den daha çabuk alışmamıza neden oldu. Çocuklarımız için kısa sürede okul bulmamız, tercümanımızın olması ise diğer artılarımızdı" dedi. Reges çifti Türk yemeklerine de çok düşkün olduklarını belirtirken Fernando favori yemeğinin tavuk-pilav olduğunu, Bruna ise mantıyı çok sevdiğini söyledi.

FATİH TERİM İLE ÇALIŞTIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM
Fatih Terim'i gelmeden önce de tanıyordum. Ne kadar büyük bir hoca olduğunu biliyorduk. Galatasaray ile anlaştığında hepimiz çok mutlu olduk. Onun bize getirebileceklerinin ve kazandırabileceklerinin farkındaydık. Başladığından itibaren bize neler kattığını başta biz olmak üzere herkes gördü. Birçok büyük ve önemli isimle çalıştım ama onunla çalıştığım için çok mutlu olduğumu söylemeliyim

EN ÖNEMLİ SİLAHIMIZ ARKADAŞLIK
Bizim en önemli silahlarımızdan biri arkadaşlık. Kulübe mutlu geliyoruz. Herkes güler yüzlü, herkes yardımsever. Takımdaki arkadaşlığımız saha içiyle sınırlı kalmıyor saha dışına da taşınıyor. Bu da başarıyı beraberinde getiriyor" 

TARAFTARIMIZ İNANILMAZ TUTKULU
Brezilyalı futbolcu geldiği günden itibaren birçok anı biriktirdiğinin de altını çizerken Türk Telekom Stadyumu'nda yapılan taraftara açık antrenmanı ilk sıraya koyduğunu söyledi. "İlk kez böyle bir şey gördüm" diyen Fernando, "Başka takımlar 10-15 bin kişi karşısında maç yaparken 30 bin taraftarın bizim antrenmanımıza gelmesi inanılmaz. Taraftarımız inanılmaz tutkulu. Oynadığım kulüplerde ve ülkelerde böyle bir taraftar grubuna hiç rastlamadım. İstanbul'a geldiğim günü de unutamıyorum. Havaalanında yapılan karşılama muazzamdı. Yurt dışı kampında olduğumuz halde bir hazırlık maçında Türkiye'deki atmosferi yaratmaları da unutamadığım anlardan" diye konuştu.

HEDEF İKİ KUPA
8 tane çok önemli maçımız var. Hepimiz aşırı bir biçimde şampiyon olmak istiyoruz. Bunun için de kazanmamız gerektiğinin farkındayız. 8 maçlık periyotta ilk 4 maçımız çok önemli. Trabzon maçıyla birlikte çok iyi bir başlangıç yapmamız gerekiyor. Galatasaray'ın her katıldığı turnuvada hedefi kazanmaktır, şampiyon olmaktır. Türkiye Kupası'nda da öyle. Taraftarımıza bu iki kupayı kazanarak mutluluk yaşatmak istiyoruz

SAKİN BİR BABA VE EŞ
Fernando Reges'in, Brezilyalı futbolcu Hulk aracılığıyla tanışıp evlendiği eşi Bruna ise kocasını "sakin bir baba ve eş" olarak tarif ederken "Destek vermek çok önemli. Maç günleri ona telefonda dua ediyorum. Fernando'yu sinirlendirmek çok zor. Sakin bir baba ve eş. Ancak maç kaybedilmişse sinirli ve gergin dönebiliyor" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.