Futbolculara 5 milyon Euro ödendi..

UEFA ile 9 Mart’ta yapılacak toplantı öncesinde kendisini kuvvetlendirmek isteyen Galatasaray yönetimi, önemli bir adım atarak futbolcu alacaklarının büyük bir bölümü olan 5 milyon Euro’yu dün futbolcuların banka hesaplarına yatırdı.

Habertürk'ten Erhan Telli'nin haberine göre, geçtiğimiz ay oyuncuların geriden gelen 4 aylık transfer taksitlerinin ilk bölümünü yatıran Mustafa Cengiz yönetimi, dün de 5 milyon Euro’luk ikinci bir bölümü ödeyip futbolculara olan borçlarının önemli bir kısmını kapatmış oldu. Yapılan bu ödemeyle, UEFA Finansal Fair Play Komitesi ile yapılacak toplantı öncesinde problem olabilecek önemli bir sıkıntıyı gideren yönetim, Karabük deplasmanı öncesinde de takım üzerinde adeta bir moral dopingi yaptı. Florya’da yüzleri güldüren bu gelişmeyle şampiyonluk yarışında oyuncuların motivasyonu da katlandı. 

PERSONELE DE ÖDEME YAPILIYOR 
Bir yandan birikmiş borçları ödemeye, diğer yandan da yeni mali kaynaklar yaratmaya çalışan yönetimin, kulüp personelinin mart ayı maaşlarını da bir hafta içinde ödeyeceği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.