Galatasaray akan oyunda gol yemiyor!

Spor Toto Süper Lig'te geride kalan 26 haftada 28 gol yiyen Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde çıktığı son 8 maçta akan oyunda gol yemedi. Galatasaray'ın gol yeme yüzdesi de İmparator'un göreve gelmesiyle yarı yarıya düştü.

Takvim gazetesinin haberine göre; Ligde son 8 haftaya lider giren Galatasaray'da Fatih Terim farkı kendini hissettiriyor. Tecrübeli teknik adam, Sarı-Kırmızılılar'ın savunma problemlerine büyük oranda çözüm buldu.

DURAN TOP KRİZİ
Ligde son 8 haftada kalesinde 5 gol gören Galatasaray bu gollerin hiçbirini akan oyunda yemedi. Sarı-Kırmızılılar bu süreçte penaltıdan iki, serbest vuruştan iki, kornerden de 1 gol yedi.

Fatih Terim döneminde Galatasaray'ın gol yeme yüzdesi de yarı yarıya düştü. Cimbom, Terim'le 10 lig maçında kalesinde 7 gol gördü (Ortalama 0.7). Tudor'la ise 16 maçta 21 gol yendi (Ortalama 1.3)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.