Galatasaray'a 2. Japon: Shoya Nakajima

Galatasaray, Yuto Nagatomo'dan sonra bir başka Japon oyuncunun peşinde: Shoya Nakajima...

Açık Mert Korkusuz gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Portekiz ekibi Portimonense forması giyen Japon kanat oyuncusunu takibe başladığı ortaya çıktı.

BÜTÜN AVRUPA PEŞİNDE
Hollanda ve Portekiz basınında yer alan haberlere göre Galatasaray gözlemci ekibi, Portimonense forması giyen Shoya Nakajima'yı uzun süredir takip ediyor. Nakajima'yı ayrıca Benfıca, Porto, Manchester United, Napoli, Saint-Etienne, Bordeaux, Stuttgart, Dortmund, Alaves ve Atletico Madrid'in de izlediği vurgulandı. 

SAĞ AYAKLI KANAT OYUNCUSU
Japon basınının 'Yeni Shinji Kagawa' olarak lanse ettiği Nakajima'nın bonservis bedelinin 10 milyon Euro'yu bulduğu belirtiliyor. Portimonense'nin geçen yaz FC Tokyo'dan transfer ettiği ve devre arasında bonservisini aldığı 23 yaşındaki oyuncu, kanatlarda görev yapıyor.

Sağ ayağını etkin olarak kullanan Japon futbolcu, bu sezon Portef Shoya kiz'de 27 maça çıktı ve 9 asistlik bir performans ortaya koydu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.