Galatasaray'da sürpriz prim!

Bu sezon özel prim vermeyen Galatasaray, Fenerbahçe maçı için bu kuralı bozacak. Abdurrahim Albayrak, 18 yıl sonra Kadıköy’den galip dönülürse, soyunma odasında kişi başı 20’şer bin Euro olarak düşünülen müjdeyi duyuracak.

Habertürk gazetesinin haberine göre; Galatasaray yönetimi sezon başından bu yana uygulanan ‘özel prim vermeme’ kuralını, bugün oynanacak Fenerbahçe derbisine özel olarak kaldırdı. Maçtan önce oyuncularına prim sözü vermeyen Sarı-Kırmızılı yönetim, eğer 18 yıldır Kadıköy’de galip gelememe hasreti son bulursa, prim bombasını maçtan sonra soyunma odasında patlatacak. Futbolcuların Kadıköy’den zaferle ayrılmaları halinde, Futbol AŞ Başkanvekili Abdurrahim Albayrak, Başkan Mustafa Cengiz’le belirledileri primi bizzat soyunma odasında tüm takıma açıklayacak.

Sezon başından bu yana hiçbir maça özel prim alamayan Galatasaraylı oyuncular, galip gelmeleri halinde oynadıkları süreye göre 15 ila 20’şer bin Euro arasında değişen özel prime kavuşacak

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.