Galatasaray'ın kefili UEFA olacak!

Galatasaray'ı, UEFA savundu! Sarı kırmızılıların kilitlendiği İsviçre'deki zirvede müjde niteliğinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Nyon'daki toplantıda G.Saray'ı başkan Mustafa Cengiz, yönetici Okan Böke, finans direktörü Sedef Hacısalihoğlu, Mete İkiz, Oytun Özer ve Yusuf Günay temsil etti. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Sarı kırmızılı yetkililerin 2 Mart tarihinde UEFA yetkilileri ile yaptığı ön görüşme ve sunum dünkü zirvede de kilit rol oynadı. Galatasaray Kulübü, toplamda 4 saat süren oldukça detaylı bir sunuma imza attı.

YASAK VEYA CEZA YOK, KISITLAMA VAR
Mete İkiz, gelecek süreç için Galatasaray'ın 4 yıllık gelir-gider ve aksiyon planlarının 3 farklı senaryoya göre en ince ayrıntılarına kadar anlattı. Başkan Cengiz ise, "Asla bir daha bizi affedin diye kapınızı çalmayacağız. Son derece güvenilir ve reel bir tablo ile geldik. Size hiçbir zaman yalan söylemeyeceğiz" dedi. 2 Mart'taki ön görüşmede yer alan UEFA yetkilileri de FFP komitesine, "Galatasaray'ın raporlarını inceledik ve akılcı, inanılır bulduk" deyip sarı kırmızılılara kefil oldu

Galatasaray adına görüşmelerde bulunan komite Mayıs'ta men cezası ya da transfer yasağı gibi yaptırımlara ihtimal vermiyor. Yalnızca belli kısıtlamalar bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.