Bafetimbi Gomis: Şampiyonluk için daha fazlasını yapacağım!

Galatasaray'da bu sezon müthiş bir performans gösteren ve Süper Lig'de adeta fırtına estiren Bafetimbi Gomis, hafta sonu Karabükspor karşısında alınan galibiyetin ardından teknik direktör Fatih Terim'in verdiği 2 günlük izin dolayısıyla gittiği Fransa'da yayıncı kuruluş beIN Sports'a özel açıklamalarda bulundu. Fransız forvet oyuncusu Galatasaray taraftarının gözündeki en büyük ismin teknik direktör Fatih Terim olduğunu söylerken, milli takımda oynamak istediğini ancak şu an Galatasaray'ın şampiyonluğuna odaklandığını vurguladı. Bafetimbi Gomis'in açıklamalarında öne çıkan kısımlar şu şekilde..

ADAPTASYON SORUNUM OLMADI
Alışmam zor olmadı. Afrikalı oyuncular gösterilen ilginin karşılığını vermek ister. Beni çok iyi ağırladılar ve bende elimden geleni yapıyorum. 32 yaşındayım fakat kendimi çok iyi ve diri hissediyorum. 35'ten sonra da futbola devam etmek istiyorum. Sene sonunda hedeflerimize ulaşırsak, yönetim de memnuniyetini bildirirse kontratımı uzatıp kendimi Galatasaray'a adamaya hazırım.

GALATASARAY'DA KENDİMİ MUTLU HİSSEDİYORUM
Galatasaray'ı seçtim çünkü Marsilya ile benzer yönleri olan bir takım, öncelikle büyük bir takım, haliyle baskı olan bir yer. Bunun da ötesinde Avrupa kupası olan ve Avrupa'da hedefleri olan bir takım Galatasaray. Marsilya benim çocukken taraftarı olduğum takımdı. Bir sene boyunca taraftarı olduğum takımın formasını giydiğim ve güzel ayrıldığım için kendimi mutlu hissediyorum. Bugün bir taraftarım ve onların arkasındayım.

25 GOL HEDEFİM VARDI
Galatasaray'a geldiğimde 25 gol atmayı hedefliyordum ve ligin bitmesine 10 maça kala bunu başardık. Kalan haftalarda şampiyonluk için daha fazlasını vermeye çalışacağım. Fenerbahçe ile oynadığımız maçta her şey çok güzeldi. Tüylerim diken diken oldu. Maalesef 0-0 bitti ve biz tribünlerin seviyesine ulaşamadık.

CHEDJOU'YA TEŞEKKÜR
Program esnasında Başakşehir forması giyen Aurelien Chedjou canlı yayına katılarak Gomis'e sürpriz yaptı. Başakşehirli futbolcu Chedjou, "Kardeşim, umarım iyisindir görüşemedik seninle bir türlü, umarım en kısa zamanda görüşürüz seninle." dedi. Bafetimbi Gomis ise bu sürprize "Burada herkesin huzurunda Aurelien'e teşekkür etmek istiyorum, Galatasaray'a gelmeden önce kendisiyle görüştüm ve çok güzel bilgiler verdi bana'' şeklinde cevap verdi..



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.