Işıl Alben: Finale çıktığımız için çok mutluyuz

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, EuroCup Women yarı final turu rövanş maçında İspanyol ekibi Perfumerias Avenida’ya 57-55 mağlup rağmen ilk karşılaşmayı 69-62 kazandığı için adını finale yazdırdı. Mücadelenin ardından takım kaptanımız Işıl Alben açıklamalarda bulundu. Maç planını sahaya iyi yansıttığımızı belirten Işıl Alben'in açıklamaları şu şekilde...

FİNALE ÇIKTIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ
Avenida evinde Avrupa’nın en kuvvetli takımlarından biri. Ama biz maçtan önce çok iyi hazırlanmıştık. Sahaya maç planımızı iyi yansıttık, bunun için çabaladık. Finale çıktığımız için çok mutluyuz. Sahada koçuna ve takım arkadaşlarına güvenen bir ekip olunca böyle maçlardan galip ayrılmak çok büyük sürpriz olmuyor. Şimdi önümüzde çok önemli iki final maçı var. Tamamen bu maçlara konsantre olup inşallah daha önce iki kez olduğu gibi yine Avrupa kupasını müzemize getireceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.