Mariano'dan şampiyonluk açıklaması..

Sezon başında Sevilla'dan transfer edilen ve sakatlığı öncesinde gösterdiği performansla takdir kazanan Mariano, geride kalan yarım sezonluk Galatasaray macerası hakkında İspanyol basınına açıklamalarda bulundu. Sevilla'nın kendisini kadroda düşünmediğini ve bu nedenle ayrılmak istediğini belirten Brezilyalı tecrübeli oyuncu, Avrupa'nın önemli takımlarından birisi olan Galatasaray'da şampiyonluk hedeflediğini belirtti. Mariano'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Sevilla beni satmak istemişti. İyi bir teklif gelince, taraftar da anlaştı ve transfer oldum. Hala televizyonda denk geldiğimde Sevilla'yı izlerken mutlu oluyorum. Bir final daha oynayıp oynamayacaklarını merak ediyorum. Umarım bunu başarırlar. Dediğim gibi, Sevilla'da mutluydum ancak artık Galatasaray'dayım. Avrupa'nın önemli kulüplerinden birindeyim. Bordeaux ve Sevilla'da olduğu gibi yine çok çalışıp Galatasaray'da şampiyonluk yaşamak istiyorum. Buradaki hedeflerimden birisi de maksimum seviyede futbol oynamak. Burada olmaktan mutluyum.

Türk futbolunda çok fazla itiraz oluyor ve oyun çok hızlı. Oyun hızı, topla oynama süreleri çok farklı. Burada kontrataklar çok önemli.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.