Nagatomo transferinde pazarlıklar kızıştı!

Galatasaray Yönetimi, Japon sol bek Nagatomo için çalışmaları hızlandırdı, pazarlıklar kızıştı. Dünya Kupası'ndan önce transferi bitirmek isteyen yönetim teklifini 2 milyon Euro'dan, 2,5 milyon Euro'ya çıkardı.  

Japonya Milli Takımı'nda bulunan ve "İyi ki Galatasaray'a gelmişim. Türkiye'de çok rahat ettim" açıklamalarıyla kalmak istediğinin sinyalini veren Nagatomo konusunda yönetim gaza bastı. 

Webaslan'da yer alan habere göre; devre arasında İnter'ten kiralanan, teknik direktör Fatih Terim'in de takıma uyumundan çok memnun olduğu 31 yaşındaki futbolcu için Sarı-Kırmızılılar elini çabuk tutuyor. İtalyanlar ile bonservis pazarlığına erken başlayan Cim Bom, Dünya Kupası öncesi bu işi bitirmeyi hedefliyor. İlk olarak 2 milyon Euro'yu gözden çıkartan Galatasaray'ın rakamı 2.5 milyon Euro'ya yükselttiği öğrenildi. Yönetimin bu transferdeki en büyük kozu, Nagatomo'nun Türkiye'de kalmak istemesi.

RUSYA'DA BOY GÖSTERECEK
Sezon sonuna doğru İnter ile anlaşmayı hedefleyen Galatasaray, Çizme ekibiyle 1 sene daha sözleşmesi kalan Nagatomo'yla da 2+1 yıllık mukavele imzalamayı planlıyor. Kariyeri boyunca 102 kez Japonya Milli Takımı formasını terleten ve son olarak önceki günkü Mali maçında da 90 dakika sahada kalan Nagatomo, Haziran'da Rusya'da başlayacak Dünya Kupası'nda ülkesiyle yer alacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.