Nagatomo'dan iyi haber...

Cim-Bom’da mutluluğu yakalayan Nagatomo, sarı-kırmızılıların UEFA’yı bekleyecek olmasını dert etmiyor. Japon futbolcu, kalmak istediğini ancak Galatasaray’ı zora sokacak bir hareketinin bulunmayacağını belirtti.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray’ın Inter’den kiraladığı Yuto Nagatomo, gelecek sezon için yüreklere su serpti.31 yaşındaki Japon futbolcunun sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmazken, geçtiğimiz günlerde bonservisinin alınması çağrısında bulunan Nagatomo kendisiyle ilgili verilecek karara göre hareket edeceğini bildirdi.

Teknik direktör Fatih Terim’in UEFA’dan gelecek karara göre hareket edileceğini belirtmesinden sonra Japon futbolcunun sarı-kırmızılılara zorluk çıkarmayacağı ve bu konuda sabırla bekleyeceğini ilettiği öğrenildi. Nagatomo’nun, “Galatasaray’da çok iyi bir ortam yakaladım. Dünya Kupası için burayı seçmem doğru bir karardı. Kendimi çok formda görüyorum. Yazın beni bir kupa bekliyor. Gerekirse kupadan sonra da transferim olabilir. Burada Galatasaray’ın durumunun netleşmesi gerekir. Ben Galatasaray’ı zora sokacak bir girişimde ve talepte bulunmayacağım. Sabırlı olacağım” diye konuştuğu öğrenildi.

Nagatomo frene basarken, teknik direktör Fatih Terim ise kulüpteki belirsizliğe karşın bu futbolcunun gelecek sezon için bonservisinin alınmasını istiyor. Terim’in bu yüzden Inter kulübüyle gerekirse bizzat transfer operasyonunu yöneteceği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.