Oktay Mahmuti: Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu

Başantrenörümüz Oktay Mahmuti, Trabzonspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Hak ettiğimiz bir galibiyet olduğunu belirten Oktay Mahmuti'nin açıklamaları şu şekilde...

HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET OLDU 
Her şeyden önce her iki takımı da tebrik ediyorum. Trabzonspor değişik bir basketbol oynuyor. Her pozisyonda şut atan bir takım. Atletizmiyle tehlikeli bir takım. İlk çeyrekte çok fazla top kaybı yaptık ve bütün yarı boyunca bu devam etti. İkinci devre daha iyi bir basketbol oynadık. Orada da birtakım hatalar yaptık ve onlar da cezalandırdılar. Sonrasında farkı açtık. Farkı korumak istediğimiz yerlerde bile zor üçlükler soktular. Neticede hak ettiğimiz bir galibiyet oldu ama bu salonda bugünkü seyirci olmasaydı belki sonuç böyle bitmeyecekti. Onlar bizim için hakikaten çok önemli ve bize çok katkıları oldu. Bu tarz takımlara karşı sürekli mental olarak hazır olmanız lazım ve bu seyirci desteği bu açıdan çok önemli.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.