Real Betis, Galatasaray'dan teklif bekliyor!

La Liga ekiplerinden Real Betis, sezon başında Galatasaray'ın gündemine gelen Riza Durmisi için Cimbom'dan yeni bir teklif beklediği iddia ediliyor. Danimarkalı sol beki satma kararı alan İspanyol ekibi, Galatasaray'dan gelecek teklife göre hareket edecek. 

Sezon başında ismi Galatasaray ile anılan Real Betis'in sol beki Riza Durmisi, bir kez daha Galatasaray'ın listesine girdi. İspanyol basınının iddiasına göre Real Betis, 24 yaşındaki sol bek için Galatasaray'dan resmi teklif bekliyor.

La Liga'da gösterdiği performansla dikkat çeken Danimarkalı sol beki satma kararı alan Real Betis, Galatasaray'dan gelecek teklife göre harekete geçecek.

RIZA DURMISI YERİNE YUTO NAGATOMO!
Real Betis'in Riza Durmisi yerine düşündüğü ismin ise Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Yuto Nagatomo olduğu belirtildi. Durmisi'yi Galatasaray'a göndermek isteyen Betis'in genç sol bekin yerini Japon futbolcuyla dolduracağı iddia edildi.

İki sezon önce Brondby'den Real Betis'e transfer olan Riza Durmisi, bu sezon La Liga'da 19 maçta forma giyip 1 gol ve 3 asist ile mücadele etti.
(Sporx)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.