Rodrigues'in alternatifi aranıyor!

Galatasaray, bu sezon gösterdiği performansla Avrupa devlerinin ısrarla istediği Garry Rodrigues'in yerini doldurmak için çalışmalara başladı. Teknik heyet yıldız futbolcunun yerini doldurmak için tüm dünyayı tarıyor.

Akşam gazetesinin haberine göre; Bu sezon gösterdiği performansla herkesin dikkatini çeken Garry Rodrigues, devre arasında şampiyonluk hedefi yüzünden takımda tutulmuştu. Başta İngiliz ekipleri West Ham, Everton ve Newcastle olmak üzere birçok talibi bulunan 27 yaşındaki yıldızın yaz aylarında yüksek bir borservis bedeli karşılığında satılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Onun boşluğunu doldurmak için de çalışmalar şimdiden başladı. Elmander, Kuzey Avrupa’yı karış karış tarıyor.

Eboue ise Afrika’da onun ayarında bir futbolcu bakıyor. Aynı zamanda Scout ekibi de tüm dünyada tarama yapıyor. Rodrigues PAOK’tan sadece 3.5 milyon euroya alınmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.