"Şampiyonluk alameti"

Galatasaray'ın daha önceki şampiyonluklarında da Atiker Konyaspor maçındaki gibi geri dönüşler, son dakika kazanılan maçlar çok sayıda olmuştu ve bu maçlar inancı daha da arttırmıştı. Pazar günkü galibiyet de şampiyonluk yolunda çok önemli ve bir "alamet"...

Milliyet gazetesinde yer alan haberde; Galatasaray önceki gün Atiker Konyaspor karşısında muhteşem bir geri dönüşe daha imza atarken, bu durum camiada, "şampiyonluk alameti" olarak yorumlandı. Cim-Bom, biri kupa olmak üzere bu sezon 5 kez geriye düştüğü maçları çevirmeyi bildi. Sarı-kırmızılılar bu sezon ilk olarak Bursa deplasmanında ilk yarıyı geride kapatıp ikinci devreyi galip gelmişti. Daha sonra Türk Telekom Stadyumu'nda Akhisar karşısında ilk devreyi 2-0 geride tamamlayan Aslan, 4-2 ile muhteşem bir dönüşe imza atmıştı. Cim-Bom, Türk Telekom'da ağırladığı Göztepe karşısında da 1-0 geriye düşmüş ancak hemen yanıt verip maçı çevirmeyi bilmişti 

Galatasaray ligde 4. geri dönüşünü ise önceki akşam gerçekleştirdi, Konyaspor karşısında mağlubiyetten zafere gitti. Sarı-kırmızılılar, ligdeki bu dört maç dışında kupadaki Akhisar maçında da geri dönüş yapmıştı.

EVİM ŞAHANE!
Galatasaray evinde Barcelona, Juventus ve Bayern Münih gibi Avrupa devlerinden daha iyi bir performans ortaya koydu.

Sadece Paris Saint Germain ve Manchester City gibi takımların gerisinde kalan sarı-kırmızılılar, sahasındaki 13 maçın 12'sini kazanıp, birinde berabere kalarak yüzde 92'lik bir başarı ortalaması tutturdu. Paris ekibi ise 15 maçın tamamını kazanmayı başardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.