''Son güne kadar Galatasaray'ı bekledim.''

Spor Toto Süper Lig takımlarından Teleset Mobilya Akhisarspor'un formasını giyen Ukraynalı golcüsü Yevhen Seleznyov, sezon başında Galatasaray'a transfer olmaya çok yakın olduğunu belirtti. Yevhen Seleznyov, Igor Tudor zamanında sezon başında Galatasaray'a transfer olmaya çok yaklaştığını ancak transferin gerçekleşmediğini söyledi.

SON GÜNE KADAR GALATASARAY'I BEKLEDİM
Karabükspor maaşımı vermiyordu. 6 ay para alamadım. Galatasaray'a gitme fırsatım olmuştu ama bu transfer gerçekleşmedi. Transferin son gününe kadar Galatasaray'dan teklif bekledim. Bu yaz Galatasaray'a transfer olmam çok olasıydı ama neden olmadı gerçekten bilmiyorum.

GALATASARAY'IN ANTRENMANINA 25 BİN KİŞİ GELDİ!
Türkiye'deki futbol ortamı hakkında da konuşan Ukraynalı golcü, ''Türkiye'de her gün futbol konuşuluyor. Geçen gün Galatasaray'ın antrenmanına 25 bin kişi geldi. Ukrayna'da tüm sezon bu kadar sayıya ulaşamazsınız'' dedi.
(Sporx)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.