Şükrü Yengil: Bu turu geçip Final Four'a kalmak istiyoruz

Galatasaray Bayan Voleybol Takımımız, CEV Şampiyonlar Ligi 6’lı Play Off turu ilk maçında İtalyan temsilcisi Igor Gorgonzola Novara sahasında 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Galatasaray Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Şükrü Yengil, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Şükrü Yengil'in açıklamaları şu şekilde...

FİNAL FOUR'A KALMAK İSTİYORUZ
Kazanmak için gideceğiz oraya. İkinci ve üçüncü set çok güzel oynadık. O iki sette ortaya koyduğumuz oyunu orada da oynarsak elemememiz için hiçbir sebep yok. Kopuk oynadık diğer setlerde. Oynamadığımız bir maç daha var. Altın sette de kazanabiliriz. İnançlı ve dikkatli olmak lazım. Ben inanıyorum bu takımı orada yenebiliriz. Kaybettiğimiz için üzülüyoruz. Galibiyetle İtalya’ya gitmek isterdik. Daha çok çalışarak, buradan ders çıkararak gitmek gerekiyor. Bu turu geçip Final Four’a kalmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Başaracağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.