''Tarih tekerrürden ibarettir.''

Galatasaray HDI Sigorta, Play Off Çeyrek Final 1. karşılaşmasında 2-0 geriye düşmesine rağmen Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup etti ve seride 1-0 öne geçti. Karşılaşma sonrası kaptan Hüseyin koç ve oyuncular Emin Gök ile Onurcan Çakır, Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulundu. Açıklamalar şu şekilde;

HÜSEYİN KOÇ
Ezeli rakibimiz karşısında geri döndük. Bu kadar zorluğa rağmen. Herkesi kutluyorum. Bu maçı kazanmak müthiş oldu. Erkek voleybolun tarihini değiştirme zamanı. Elimizden ne geliyorsa yapacağız 8 Mart’ta. Biz bu tarihi değiştireceğiz inşallah.

EMİN GÖK
Maça çok gergin başladık. İlk sette basit hatalar yaptık. Moral bozukluğuyla ikinci seti de kaybetmemize rağmen harika bir geri dönüş yaşadık. Fenerbahçe ligde çok iyi yerde bitirdi. Seriyi uzatmadan ikinci maçı da kazanıp yarı finale çıkmak istiyoruz.

ONURCAN ÇAKIR
2-0’dan 3-2’ye çevirdiğimiz için çok mutluyum. İkinci maçı alıp yarı finale kalmak istiyoruz. 4 sene önce bunu başarmıştık, yine başaracağız. Tarih tekerrürden ibarettir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.