Terim'den derbi öncesi önlem!

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Atiker Konyaspor'u konuk edecek olan Galatasaray'da Feghouli ve Mariano, maça ceza sınırında çıkacak. Teknik direktör Fatih Terim'in, iki futbolcusunu da Fenerbahçe derbisi öncesi riske etmeyerek Konyaspor maçında yedek oturtabilir. 

NTV Spor'un haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kritik maçlar öncesi oyuncularını koruma altına almayı planlıyor. Cimbom'da Feghouli ve Mariano, Atiker Konyaspor maçı öncesi ceza sınırında. İki futbolcu bu karşılaşmada kart görmeleri halinde bir sonraki hafta Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek. 

Fatih Terim, Feghouli ve Mariano'dan dikkatli olmalarını istese de iki futbolcusunu Atiker Konyaspor maçında yedek oturtabilir. Tecrübeli teknik adam, iki futbolcusunu pazar günü kullanmaması halinde kadroda yer vereceği oyuncularını da belirledi. Mariao'nun yedek kalması durumunda ilk 11'e en yakın isim Martin Linnes. Feghouli'nin alternatifiyse Yasin Öztekin. 

Sakatlığını atlatan ve uzun bir aradan sonra Karabükspor maçında forma giyen Fernando da Atiker Konyaspor karşılaşmasına özel olarak hazırlanıyor. Brezilyalı futbolcu bu maçta forma giyebilecek durumda.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.