Yener İnce müjdeyi verdi!

Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, sakatlıkları bulunan futbolcuların durumuyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Serdar Aziz ve Selçuk İnan'ın Trabzonspor maçında oynayabileceğini belirten Yener İnce, Linnes'in durumunun yarın belli olacağını da belirtti. Yener İnce'nin açıklamaları şu şekilde...

TRABZONSPOR MAÇINDA BİZİMLE BERABER OLMALARINI BEKLİYORUZ
Serdar Aziz ve Selçuk İnan'ın milli takımda hafif sakatlıkları oldu. Tedavilerine başladık. Tedavileri olumlu seyrediyor. Bir sorun yok. Bugün sadece koşu yapıyorlar. Trabzonspor maçında bizimle beraber olmalarını bekliyoruz.

Martin Linnes, milli takım antrenmanında arka adalesinde bir sakatlık yaşadı. Bizim ricamız üzerine milli takımdaki iki maçta da oynatılmadı. Durumu yarın yapılacak kontrol sonucunda belli olacak." ifadelerini kullandı.

Yener İnce, bugün yapılan antrenmana katılmayan Eren Derdiyok ile ilgili de "Eren Derdiyok sakatlıktan çıktığı için özel çalıştırıyoruz. Trabzonspor maçında bizimle olacaktır." sözlerini söyledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.