22 sayılık fark yokmuş gibi mücadele etmeliyiz!

Eurocup Women'da final serisinin ikinci maçında İtalyan ekibi Venezia ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray kadın basketbol takımı bugün gerçekleştirdiği uçuşla İtalya'ya hareket etti. Zorlu mücadele öncesinde havalimanında kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Tuğba Taşçı, İrem Naz Topuz, Merge Uygül ve Özge Kavurmacıoğlu tek hedeflerinin mutlak suretle kupayı kaldırmak olduğunu ancak 22 sayılık avantajı düşünmeden sahada son saniyeye kadar mücadele etmeleri gerektiğini belirtti. Oyuncularımızın açıklamaları şu şekilde..

Tuğba Taşçı:
İlk maçtan sonra da kendi aramızda konuştuğumuzda sevinmek için çok erken olduğunu belirttik. Taraftarla birlikte ilk maç muhteşemdi. Bugün Venezia’ya 22 sayılık avantajla gidiyoruz. Ne olursa olsun oradaki maç kolay olmayacak. İyi bir avantaj yakaladık; bizim tek hedefimiz oraya gidip kupayı alarak Türkiye’ye geri dönmek.

İrem Naz Topuz:
Öncelikle ilk maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Taraftarımızın ekstra bir desteği vardı. Ancak daha henüz bir şey bitmedi. 22 sayılık fark yokmuş gibi hafta boyunca çalışmalarımızı sürdürdük. Oraya gidip kupayı alacağız. Başka bir şey istemiyoruz.

Merve Uygül:
Çok heyecanlıyız. Oraya 22 sayılık avantajla gidiyoruz ancak fark yokmuş gibi düşünmeliyiz. Bu şekilde düşünürsek kupayı almamız daha kolay olacak. İlk maçtaki atmosfer muhteşemdi. Bu, daha önce kariyerimde hiç görmediğim bir atmosferdi. Taraftarımız orada da yalnız bırakmayacak bizi. Bundan sonra da her maçımıza bekliyoruz onları.

Özge Kavurmacıoğlu:
Biz oraya avantajı düşünmeden gidiyoruz. İnşallah gidip kupayı alacağız. Tek hedefimiz bu. Çok uzun zamandır bu maç için hazırlıklarımızı yaptık. O yüzden sorun yaşamayacağımızı düşünüyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.