Alanya zaferinin gizli kahramanı Taffarel!

Fatih Terim-Taffarel öncesi formsuz bir grafik çizen ve zaman zaman eleştirilerin odağında olan Muslera'da şampiyonluk modunu açmış durumda... 

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Muslera, Alanya deplasmanında yaptığı tam 8 net kurtarışla, Galatasaray’a üç puanı getiren isim oldu. 3-2 kazanılan sınavda 2 gol yemesine rağmen herkesin takdirini kazandı. Tudor döneminde büyük bir düşüş yaşayan Uruguaylı kaleci, Fatih Terim’in yuvaya döndürdüğü Taffarel’le birlikte çıkışa geçti. Brezilyalı efsane, Fernando Muslera’yı sadece çalıştırmakla kalmadı. Saha dışında da sürekli onunla vakit geçirdi.

UYUM SORUNU NORMAL
Kupada 2-0 kaybedilen Akhisar mücadelesi sonrası morali bozulan Muslera’ya yine Taffarel destek verdi. Tafi, “Rotasyonlu kadroyla çıktık. Sürekli birlikte oynamadığın defansla uyum sorunu yaşaman normaldi” dedi. Bu sözler üzerine Muslera, Alanya karşısında kritik kurtarışlar yaptı.
(Akşam)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.