Belhanda, takımı organize edemedi!

Galatasaray'da Gençlerbirliği maçının 60. dakikasında Younes Belhanda-Eren Derdiyok değişikliği yaşanmış ve Galatasaray orta sahası iyice etkisiz hale gelmişti.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Sarı-kırmızılılar çift forvetle bitirdiği Sivas ve Kasımpaşa deplasmanlarında olduğu gibi Ankara'da da maçı çeviremedi ve liderliği yitirdi. Belhanda'nın oyundan alınması tartışılsa da Fatih Terim'in oyuncusunu maç içinde iki kez uyardığı ortaya çıktı.

'10 NUMARA' OLAMAYINCA...
Galatasaray'ın patronu Fatih Terim takımını hücumda etkisiz görünce, hem ilk yarının ortasında hem de ikinci devrenin başında Belhanda'ya kenardan "Arkadaşlarınla konuş. Takımı organize et" mesajını iletti. Ancak Faslı 10 numara, hocasının talimatını yerine getiremedi ve ilk değişiklikte numarasını tabelada gördü.

Aslantepe'deki maçlarda 2 gol atıp 8 de asist yapan Belhanda 11 deplasman maçında ise ne gol ne de asist kaydedebildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.