Dursun Özbek çalışmalara başladı...

Ocak ayında baskın seçim yapan ve bu seçimi kaybeden eski başkan Dursun Özbek, Mali Genel Kurul'da ibra edildikten sonra Mayıs ayındaki seçim için kulis çalışmalarına başladı. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Kendi isteğiyle yapılan erken seçimi kaybeden Galatasaray’ın eski başkanı Dursun Özbek, Mayıs ayındaki kongre için kulis çalışmalarına başladı. İlk iş olarak, geçtiğimiz günlerde adaylık sinyali veren eski yöneticilerden Cemal Özgörkey’le anlaşan ve ikinci başkanlık sözüyle listesine alan Özbek, bu kez de potansiyel oy gruplarıyla masaya oturuyor.

İkişer yönetici karşılığında..
Bu doğrultuda Galatasaraylı Sporcular Derneği ve 1905 GSYİAD yönetimleriyle görüşen Özbek’in, her iki taraftan da ikişer ismi yönetime almak kaydıyla, destek konusunda el sıkıştığı belirtiliyor. Dursun Özbek, önümüzdeki günlerde bir seçim ofisi kurarak, çalışmalarını tek bir merkezden yürütmeye başlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.