Dursun Özbek: Güçlü yönetim olursa yeniden aday olurum

Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek, Mayıs ayında yapılacak seçimde aday olup, olmayacağına dair açıklamalarda bulundu. Özbek, son ana kadar görüşmeler yapacağını ve güçlü bir yönetim oluşması halinde aday olacağını açıkladı. 

Akşam gazetesinin haberine göre; Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray’da 26 Mayıs’ta yapılacak seçim için de çalışmalara hız verilmiş durumda. Mevcut başkan Mustafa Cengiz, yeniden aday olacağını açıkladı. Efsane başkan Faruk Süren ise adaylık konusunda sinyal verse de bu konudaki net kararını henüz açıklamış değil.    

GÖRÜŞMELER YAPIYOR 
Herkesin merak ettiği konu ise koltuğunu Mustafa Cengiz’e bırakan Dursun Özbek’in yeniden aday olup olmayacağı. Özbek, son 20 gündür Galatasaray’ın önde gelen isimleriyle kritik toplantılar düzenleyip bir nabız yoklaması yaptı. Kendisine yakın isimlerle yaptığı toplantıların değerlendirmesini yapan Özbek,  “Bana aday ol diyenler, ben seni destekliyorum diyenler listeme girmezlerse aday olmayı düşünmüyorum. Bu sefer dışarıdan desteklerle aday olmam. Güçlü yönetim olursa aday olurum. Bu tarz yönetimi oluşturmak için son ana kadar görüşmelerimi yapacağım. Bir sonuç alırsam adaylığımı açıklayacağım” dedi. Özbek, bu şekilde adaylık konusundaki görüşlerini dile getirmiş oldu.

PARA ARANIYOR
Başkanlık konusunda fazla aday çıkmamasının sebebi ise mayıs ve haziran ayında ihtiyaç olan 85 milyon TL. Adayların bu parayı bulmakta zorlandıkları biliniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.